Pyöräily/ Triathlon

Tervetuloa Riihimäen Kiista-Veikkojen Pyöräily-/ Triathlonjaoston sivuille.

Seuramme Pyöräily-/ Triathlonjaostossa urheilee kansallisella tasolla monia urheilijoita triathlonissa ja maastopyöräilyssä. Kilpailutoiminnan lisäksi järjestämme maastopyöräkoulun yhdessä hiihdon ja yleisurheilun kanssa,

Pyäräily-/ Triathlonjaoston puheenjohtaja Miko Leppäniemi

FILLARI CENTER

Fillari Centeristä saat laadukkaat sähkö- sekä normi polkupyörät, pyöräilyvarusteet ja -tekstiilit, huollot, pyörien varaosat ja luistinten teroitukset. Tarjoamme myös tuotteet voimailuun ja budolajeihin.

Tuotemerkkeihin kuuluu mm. Trek, Cube, Crescent, Helkama, Kickbike, Löffler, Lezyne, Evoc, Schwalbe ja Continental.

Fillari Center toimii Shimano Service Center -liikkeenä ja Helkama e-Bike Expertti -jälleenmyyjänä.

Seuran jäsenille Fillari Center tarjoaa alennuksen pyöristä, kausialennuksen tarvikkeista ja varaosista sekä vatsaystävälliset SIS-geelit pakettihintaan.

Isommista määristä voi laittaa tarjouskyselyä sähköpostilla osoitteeseen posti(at)fillaricenter.fi.

Poikkea ja saat enemmän tietoa seuraeduista!

Liikkeen löydät osoitteesta Sahakuja 4, Hyvinkää