Toimintakertomus

Riihimäen Kiista- Veikot Yleisurheilujaosto 2020

Yleisurheilujaoston toiminta koostui lasten ja nuorten urheilukoulusta ja kilpailutoiminnasta.

Lasten ja nuorten Urheilukoulu toimi koko vuoden.Tammikuusta Huhtikuuhun oli suunniteltu sisäharjoitukset kerran viikossa  Uramon koululla. Maaliskuun alusta koronan takia Urheilukoulu keskeytettiin. Kesäkuun alusta päästiin aloittamaan yleisurheiluharjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin elokuun loppuun saakka, Peltosaaren yleisurheilukentällä.  Koululaisia oli ilmoittautunut n.20 henkilöä. Kesän urheilukoulun päätteeksi pidettiin seuran mestaruuskisat yleisurheilun kolmiottelussa. Syyskuussa ulkoilimme keskuskentä pururadalla ja kuntoportaissa. Lokakuusta Joulukuuhun oli sisäharjoitukset keskiviikkoisin Uramon  koululla. Harjoitukset jouduttiin laittamaan tauolle jälleen joulukuussa. Urheilukoulua veti neljä nuorta ohjaajaa minun(Jukka Rahkonen) ohjauksessa.

Kilpailutoimintaa yleisurheilulla oli Erkylänjärven ympärijuoksu 26.9. Seuran mestaruuskisat yleisurheilun kolmiottelussa 22.8.

Kiittäen kaikkia yleisurheilun toimintaan osallistuneita

Jukka Rahkonen